Гарбуз Гілея, 10 гр Гарбуз Гілея, 10 гр
Нова пошта до відділення (за тарифами перевізника)
Нова пошта до двері кур'єром (за тарифами перевізника)
Самовивіз із магазину (безкоштовно)
- Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard через WayForPay
- Оплата при отриманні товару (накладений платіж або кур'єру)
- Безготівкова оплата (IBAN) - оплатіть на рахунком бед ПДВ
- Оплата готівкою (При самовивозі товару з магазину)
Гарбуз Гілея - середньостиглий (95-105 днів) сорт мускатного гарбуза для вирощування на суходолі й на зрошуванні.
Плоди кулястої або короткої овальної форми, вагою 6,0-9,0 кг, помаранчевого забарвлення з рожевим відтінком. Шкірка гарбуза тонка, м'якуш червоно-помаранчевий, товстий (до 10 см), крихкої текстури, соковито-солодкий із значним вмістом каротину.
Плоди гарно транспортуються, добре зберігаються - до 12 місяців. Врожайність на суходолі 4,5 кг/м2, при зрошуванні до 11,0 кг/м2.
Універсального використання – з нього готують каші, печуть пироги й кекси, а також смажать і запікають. А з достиглих плодів отримують смачне і корисне гарбузове насіння.
-
Форма плоду:округла
-
Термін дозрівання:середній
-
Кількість насіння в упаковці:10 гр
-
Середня маса плоду, кг:6-9 кг
-
Сортотип:мускатний
Оригінальні коди товару
Коренеплід середніх розмірів вагою 200 – 350 г, округлої форми, з гладкою поверхнею. Вегетаційний період 100-110 днів. М’якоть темно-червоного кольору, без кілець, приємного солодкого смаку. Сорт має великий попит завдяки високій врожайності і прекрасним смаковим якостям. Стійкий до церкоспорозу та стрілкування.
Висівають (місяць, глибина) — ІV-V, 1,5–2 см
Схема висадки (см) — 10×30
Збирають (місяць) — VIІ-ІX