Квасоля спаржева Ольга, 20 г Квасоля спаржева Ольга, 20 г
Нова пошта до відділення (за тарифами перевізника)
Нова пошта до двері кур'єром (за тарифами перевізника)
Самовивіз із магазину (безкоштовно)
- Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard через WayForPay
- Оплата при отриманні товару (накладений платіж або кур'єру)
- Безготівкова оплата (IBAN) - оплатіть на рахунком бед ПДВ
- Оплата готівкою (При самовивозі товару з магазину)
Квасоля Ольга - середньостиглий (до 80 днів) сорт із ніжно-зеленими бобами для вирощування у відкритому ґрунті. На компактному невисокому (40-50 см) кущі формуються довгі, соковиті боби 13-14 см у довжину й діаметром 8-10 мм без пергаментної оболонки та білими квасолинами всередині.
Врожайність стручків від 2,0 до 2,5 кг/м². Сорт невибагливий до умов вирощування, відносно стійкий до ураження хворобами (антракноз, вірус жовтої мозаїки), довго плодоносить (до 90 днів).
Збирають квасолю на стадії молочної стиглості для споживання в свіжому вигляді й гарячих стравах, консервування, заморозки, зберігаючи при цьому комплекс корисних речовин. Сорт Ольга входить у перелік кращих сортів спаржевої квасолі, яка приємно урізноманітнює повсякденне меню.
-
Термін дозрівання:середній
-
Кількість насіння в упаковці:20 грам
-
Тип рослини:кущовий
Оригінальні коди товару
Середньостиглий сорт, від появи сходів до технічної стиглості 110-120 днів. Коренеплоди циліндричної форми, темно-оранжевого кольору, вирівняні, сочні, солодкі, довжиною 19-22 см, масою 70-200 г. Стійкі до розтріскування, серцевина дуже мала. Смакові якості відмінні. Сорт характеризується високим вмістом каротину. Використовується для приготування соків, споживання у свіжому вигляді, для вирощування на пучкову продукцію.
Висівають (місяць, глибина) — III–V, XІ 2–3 см
Схема висадки (см) — 45×3–5
Збирають (місяць) — IX–X