Насіння Спаржа Делікатесна 1 г Насіння Спаржа Делікатесна 1 г
Нова пошта до відділення (за тарифами перевізника)
Нова пошта до двері кур'єром (за тарифами перевізника)
Самовивіз із магазину (безкоштовно)
- Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard через WayForPay
- Оплата при отриманні товару (накладений платіж або кур'єру)
- Безготівкова оплата (IBAN) - оплатіть на рахунком бед ПДВ
- Оплата готівкою (При самовивозі товару з магазину)
Особливою популярністю користується біла спаржа. Вона має ніжний смак і її пагони дуже м’які. Щоб рослина була білою, при вирощуванні побіг повністю підгортають землею. Для посадки спаржі слід вибирати спокійне і сонячне місце. Зростає спаржа протягом 2-х місяців з квітня по червень. Зрізають перші молоді пагони довжиною 15-20 см від землі, протягом 4-6 тижнів з початку плодоношення, а з більш дорослих рослин можна протягом 8-10 тижнів. Перед приготуванням обов’язково проводиться ретельна очистка шкірки. В їжу пагони спаржі використовують після обробки високими температурами. Їх відварюють в солоній воді і підсмажують з маслом, тушкують. Широко використовують як вишуканий гарнір до м’ясних і рибних страв. Готують дієтичні супи і бульйони, консервують і заморожують. При вживанні її знімається втома і стимулюється робота серця, посилюється виведення з організму хлоратів і сечовини.
Висівають (місяць, глибина) — IV-V, 2 cм
Схема висадки (см) — 40*45
Збирають (місяць) — VI-VIII