Режим роботи магазину:
Пн-Пт: 8:00-18:00
Сб: 8:00-15:00 Нд: вихідний
Адреса
вул. Ринок 22, 48260, м. Копичинці, Тернопільська область, Україна

Салат листовий Лолло Біонда, 1 г садиба Салат листовий Лолло Біонда, 1 г садиба

Артикул: 111_326
Немає на складі
В наявності
0.00 грн
12.00 грн
+
Способи доставки

Нова пошта до відділення (за тарифами перевізника)

Нова пошта до двері кур'єром (за тарифами перевізника)

Самовивіз із магазину (безкоштовно)

Способи оплати
  • Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard через WayForPay
  • Оплата при отриманні товару (накладений платіж або кур'єру)
  • Безготівкова оплата (IBAN) - оплатіть на рахунком бед ПДВ
  • Оплата готівкою (При самовивозі товару з магазину)
Опис

Салат Лолло Біонда - ранньостиглий (30-40 діб) сорт (сортотип Латук) для вирощування з весни й до кінця літа у відкритому та закритому ґрунті, а також у горщиках на підвіконні.

У ньому гармонійно поєднується зовнішня краса й внутрішня наповненість. За густу кучерявість листків, зібраних у велику, кулясту розетку вагою до 1 кг, його справедливо називають «кораловим салатом» із насиченим горіховим смаком і відсутністю гіркоти. Врожайність до 3,0 кг/м². Виявляє відносну стійкість до ураження хворобами, не стрілкується.

Споживають у свіжому вигляді як незамінне джерело багатьох вітамінів і мікроелементів корисних для здоров’я людини.

Характеристики
  • Термін дозрівання:
    Ранній
  • Кількість насіння в упаковці:
    1 г
  • Сортотип:
    лоло Біонда
Відгуки
Поки немає відгуків
Написати відгук
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
Рекомендовані товари
Швидке замовлення
Швидке замовлення
Швидке замовлення
Швидке замовлення
Швидке замовлення

Оригінальні коди товару

Середньостиглий сорт, від появи сходів до технічної стиглості 110-120 днів. Коренеплоди циліндричної форми, темно-оранжевого кольору, вирівняні, сочні, солодкі, довжиною 19-22 см, масою 70-200 г. Стійкі до розтріскування, серцевина дуже мала. Смакові якості відмінні. Сорт характеризується високим вмістом каротину. Використовується для приготування соків, споживання у свіжому вигляді, для вирощування на пучкову продукцію.

Висівають (місяць, глибина) — III–V, XІ 2–3 см
Схема висадки (см) — 45×3–5
Збирають (місяць) — IX–X