Режим роботи магазину:
Пн-Пт: 8:00-18:00
Сб: 8:00-15:00 Нд: вихідний
Адреса
вул. Ринок 22, 48260, м. Копичинці, Тернопільська область, Україна

Каталог товарів

Цибуля десертна сіянка Гледстоун 0,4кг

Артикул: 999_15
( 7 )
Немає на складі
В наявності
Виберіть варіант:
Оригінальні коди товару

Цибуля десертна сіянка (саджанка, тиканка ) Гледстоун 0,5 кг

0.00 грн
85.00 грн
Способи доставки

Нова пошта до відділення (за тарифами перевізника)

Нова пошта до двері кур'єром (за тарифами перевізника)

Самовивіз із магазину (безкоштовно)

Способи оплати
  • Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard через WayForPay
  • Оплата при отриманні товару (накладений платіж або кур'єру)
  • Безготівкова оплата (IBAN) - оплатіть на рахунком бед ПДВ
  • Оплата готівкою (При самовивозі товару з магазину)
Опис

Цибуля сіянка Гледстоун (Сноуболл) TOP Нідерланди – середньоранній вид цибулі круглої форми. Період дозрівання — 95-110 днів. Маса сформованої цибулини — 145-160 г. Колір сухої луски та самої цибулини білий. На смак напівсолодка, може зберігатися до 6 місяців. Урожайність — до 6 кг/м2. Сорт стійкий до стрілкування та неспрятливих погодніх умов. Використовується для приготування салатів. Добре підходить для використання в кулінарії.

Цінність:

  • висока врожайність;
  • стійкість до несприятливих погодних умов і захворювань;
  • здатність витримувати повітряну та ґрунтову посуху;
  • стійкість до рожевої та фузаріозної гнилі;
  • стійкість до стрілкування;
  • сорт прекрасно зарекомендував себе у всіх регіонах України.

Зберігати врожай цибулі Гледстоун найкраще в теплі, при температурі +15-20 0С. При правильному розміщенні цибулин, ви зможете насолоджуватися їхнім пряним смаком аж до середини зими.

 

 

Характеристики
  • Термін дозрівання:
    середньо-ранній
  • Форма цибулини:
    округла
  • Смак:
    солодкий
  • Морозостійкість:
    висока
Відгуки
Поки немає відгуків
Написати відгук
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
Рекомендовані товари
Швидке замовлення
Швидке замовлення
Швидке замовлення
Швидке замовлення
Швидке замовлення